Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zebrane diamenty i... nic.

TheRafileons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem, ten temat byl juz z 10 tysiecy razy, ale moj problem jest ze tak powiem "combosem"

Przede wszystkim z samego rana mialem problem z wejsciem do gry, po wlaczeniu i wybraniu kierowcy pojawial mi sie diler

samochodow i jedyna opcja jak moglem wybrac to kupno samochodu za IGC, po probie kupna wyskakiwal "blad", sprawe

rozwiazalem w nastepujacy sposob wbilem na server US gdzie pozbieralem 15 diamentow. (pozniej wrocilem na server EU) Przy

zebraniu tego ostatniego nie

wyswietlilo mi sie kompletnie nic, tak jakby brakowalo jednego diamentu (nie mozliwe poniewaz gralem z najnowszym trainerem),

dziwna sprawa bylo tez to ze gdy teleportowalem sie np. do jakiegos wyscigu nie pokazywalo mi sie okno ladowania, zmienialy mi

sie tylko tekstury i teleportowalo mnie w dane miejsce, nastepna zmiana bylo to ze ilosc posiadanego expa na potrzebna ilosc

expa pokazywalo w ten sposob "1900/0" , caly pasek expa byl pelny. Troche sie rozpisalem a caly halas o to ze prosze o pomoc z

tymi diamentami, jak pomysle sobie o ponownym wypelnaniu tych ankiet zeby uzbierac 500 SB slabo mi sie robi :P

Ps. Jedno juz sobie wytlumaczylem, ten brak okna ladowania to sprawa cheata :P

94go1x.jpg
Opublikowano

Teraz EA ma chyba jakieś większe problemy z serwerami i to jest tego wina, ja też dzisiaj spotkałem się z niektórymi problemami, które ty opisałeś, a bardzo rzadko mam jakiekolwiek problemy z Worldem, więc to raczej wina EA.

Powstało dzisiaj kilka tematów na ten temat, np. ten, tutaj dużo osób skarży się na podobne problemy:

http://www.mpcforum.pl/topic/679948-problem-nie-dostaje-repa-ani-kasy/

Trzeba czekać, aż EA to naprawi.

Opublikowano

Dokładnie też dzisiaj mam problem np. z Diamentami zebrane 15/15 a żadna po zebraniu diamentów nie pokazała się tabelka, 3 sąsiadów się pytałem to samo mieli ;D

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

Okey nie ma problemu ale co z moim ciagiem, watpie ze EA da nam chociaz te 500 SB na odnowienie ciagu :/

Nic trzeb azyc dalej :D Dziekuje za wypowiedzi, wkoncu to tylko gra ;]

Temat do zamkniecia, wczorajszy dzien zostal tak jakby pominiety, ale ciag nie zostal przerwany wszystko ok ;]

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...